Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη.

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας μίλησε για την επιστροφή της στα δημοσιογραφικά δρώμενα και για την προσωπική της ζωή.

«Επαγγελματικά κάνω αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες, τρέχω από το πρωί έως το βράδυ και δεν βγάζω λεφτά.

Χαίρομαι που έχω επιστρέψει δημοσιογραφικά στα περιοδικά που είναι το κανονικό μου επάγγελμα. Όταν τέλειωσε η φάση των clubs στα 30, ανακάλυψα το φαγητό και μπήκα στην κουζίνα να μαγειρέψω αυτά που έκανε η γιαγιά μου», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

«Τα 80’s ήταν μία εποχή που άλλαζε ο κόσμος, η τελευταία μαγική εποχή στον πλανήτη. Η ζωή μου τότε ήταν ρωσική ρουλέτα γιατί κάναμε επικίνδυνα πράγματα, είμαστε survivors όσοι ζήσαμε από τότε. Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS, χάσαμε ένα τεράστιο ποσοστό φίλων», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος γαστρονομίας.

Η παραδοχή για την αναγνωρισιμότητα

«Είχα μία δημοφιλία, δεν περίμενα την τηλεόραση να με κάνει γνωστή, αισθανόμουν πάντα γνωστή».

Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

«Είμαι μόνη και είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Σε αυτή την εποχή παρότι υπάρχει ένας νέος φασισμός, μιλήσαμε πρώτη φορά για την ελευθερία της επιλογής του να είναι κάποιος μόνος του. Δεν είναι επίτευγμα το ότι έχω κάνει παιδί, και οι γάτες κάνουν παιδιά. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, όταν όμως το έχεις ζήσει στα ωραία του».

Κλείνοντας για τα ταξίδια της ανέφερε:

«Πήγα με έναν φίλο μου στην Υεμένη ενώ ήταν σχεδόν εμπόλεμη και δεν ήξερε κάνεις που είναι αυτό το μέρος. Στο Μεξικό δοκίμασα έντομα σαν chips, ήταν τραγική εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ψυχούλη: «Ο Απόστολος Μητρόπουλος κρατούσε το παιδί μου και φορούσε φούστα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ