Το Σαββατοκύριακο στον επίγειο παράδεισό της στην αγαπημένη της Άνδρο απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Την Κυριακή μάλιστα ανέβασε στα social media στιγμιότυπο από την απόδρασή της στο κυκλαδίτικο νησί. Η Άνδρος απέχει μόλις δύο ώρες με πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας, οπότε η παρουσιάστρια του Mega βρίσκει την ευκαιρία να βρεθεί εκεί έστω και για 48 ώρες.

Η ίδια κάθεται νωχελικά σε ένα από τα τραπέζια στην αυλή του eco ξενοδοχειακού συγκροτήματος Onar που διατηρεί στα Άχλα ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

«Αυτό το μέρος μού πάει πολύ» γράφει η παρουσιάστρια.

Το Σάββατο 18/5 η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια ακόμη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ. «Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει» σημείωσε η ίδια στο post.

Να θυμίσουμε πως το Onar του Μάκη Παντζόπουλου έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις. Το 2022 το Conde Nast Traveller έκανε εκτενή αναφορά στο ξενοδοχείο. Το άρθρο μιλούσε για τα πετρόχτιστα σπίτια που έχει φτιάξει στην αγαπημένη του παραλία στο νησί, τα Άχλα. Ο αρθρογράφος Ρέιτσελ Χάουαρντ ανέφερε τη γεμάτη ζωή του jet setter συζύγου της Ελένης Μενεγάκη που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει πραγματικότητα το καταφύγιο που φανταζόταν.

Διαβάστε επίσης: Το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στη λίστα του Conde Nast Traveller

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ