Το Conde Nast Traveller τιμά για ακόμη μία φορά την Ελλάδα βάζοντας τα ελληνικά νησιά στις δημοφιλείς λίστες του. Αυτή τη φορά πρότεινε στους αναγνώστες του τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας. Στη λίστα με τα κορυφαία είναι και αυτό του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της λίστας βρίσκονται σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Κέρκυρα, Αντίπαρος και Σύρος. Ανάμεσά τους βέβαια φιγουράρουν και αυτά της Αθήνας. Μάλιστα, τα τοποθετεί δίπλα σε αυτά με τα καλύτερα της Ευρώπης.

Στο Onar του Μάκη Παντζόπουλου το Conde Nast Traveller κάνει εκτενή αναφορά. Το άρθρο μιλά για τα πετρόχτιστα σπίτια που έχει φτιάξει στην αγαπημένη του παραλία στο νησί, τα Άχλα. Ο αρθρογράφος Ρέιτσελ Χάουαρντ αναφέρει την γεμάτη ζωή του jet setter συζύγου της Ελένης Μενεγάκη που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει πραγματικότητα το καταφύγιο που φανταζόταν.

Μαζί με τους συνεργάτες του έχει καταφέρει να κάνει την ξενοδοχειακή μονάδα του top προορισμό την τελευταία 20ετία.

Διαθέτει 15 ξεχωριστά σπιτάκια στα οποία περιλαμβάνονται 5 «έξυπνες» βίλες με πισίνα και ταράτσα με γκαζόν. Στο άρθρο εξηγεί ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα προσεγγίζεται μετά από 9 χιλιόμετρα σε κακοτράχαλο δρόμο ή μέσα σε 15 λεπτά με σκάφος από την Χώρα του νησιού.

Περιπατητικές διαδρομές οδηγούν τον επισκέπτη σε υδροβιότοπους που φιλοξενούν πέρδικες, λαγούς και χελώνες. Τις περισσότερες μέρες οι ταξιδιώτες της Άνδρου μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διαδρομή τους από και προς την παραλία και να χαρούν σιέστες υπό τον ήχο των τζιτζικιών.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ποια άλλα ξενοδοχεία είναι στη λίστα του Conde Nast Traveller.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ