Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη νέα σειρά που συμμετέχει, «Να με λες μαμά» αλλά και για περιστατικά που έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Έχει σπουδαίο καστ αυτή η σειρά και για μένα ήταν ένα δώρο το να λάβω μέρος σε μία δραματική σειρά. Εγώ παίζω μία γυναίκα που κάποια στιγμή είχα πάει στη φυλακή. Λόγω της φυλακής στερήθηκα την κόρη μου, την οποία υιοθέτησε ένα πλούσιο ζευγάρι

Είναι ένα τόσο σύγχρονο πράγμα, καθημερινό πια. Είμαι συγκλονισμένη, γιατί αυτά τα πράγματα γίνονταν πάντα και θα γίνονται πάντα, διότι γίνονται κρυφά

Αυτά γίνονταν πάντα και θα γίνονται πάντα. Εγώ ως κορίτσι πάντα είχα τους άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλεϊ ή το λεωφορείο. Στον δρόμο θα μου μιλούσαν αισχρά για το σώμα μου. Είμαι από μία οικογένεια που δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ, ήμουν ευγενής και λίγο χάπατο που λέει και η μητέρα μου και απλά προσπαθούσα να αλλάξω θέση, ντρεπόμουν, τι να πω», αποκάλυψε για τα χρόνια που ήταν νεότερη».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Κοκκίδου: «Δίπλα στο σπίτι μας ήταν η μάντρα του ΕΑΤ-ΕΣΑ. Πού να ξέραμε ότι βασάνιζαν κόσμο εκεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ