Η φετινή σεζόν για την Ελένη Καρακάση δεν περιλαμβάνει μόνο τηλεόραση αλλά και θέατρο. «Παράλληλα με τη σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”, θα βρίσκομαι και στο θέατρο Βέμπο στην παράσταση Άντρες με τα Όλα τους, σε σκηνοθεσία Θέμις Μαρσέλλου που κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου. Όταν με το καλό ξεκινήσει το έργο θα δρομολογηθεί και ο μονόλογος “Είμαι χάλια” που είχα κάνει πέρσι στη Θεσσαλονίκη σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου και θα ανέβει κι αυτό στο θέατρο Βέμπο κάθε Κυριακή βράδυ», εξηγεί στο ΟΚ!.

Η «Ευτυχία» από τη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» μιλά όμως στο περιοδικό και για την προσωπική της ζωή. Και κάνει μια σπάνια εξομολόγηση.

Ο σύζυγός σου, μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Τσινιδέλος, είναι από τους ανθρώπους
που συμβουλεύεσαι για τα επαγγελματικά σου;

Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συζητάω κάποια πρόταση γιατί, παρότι δεν είναι ηθοποιός, έχει πολύ σωστό κριτήριο. Βλέπει μπροστά. Για να καταλάβεις, όταν διάβασε το σενάριο από το «Η ώρα η καλή», που εγώ τότε έλεγα «δεν μπορώ να το κάνω», μου είπε «αυτό θα πάει τρία χρόνια». Και πήγε όντως τρία χρόνια. Σέβομαι πολύ την άποψή του.

Είστε παντρεμένοι 16 χρόνια. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν μακροχρόνιο γάμο;

Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που
ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας –εκείνος είναι τραγουδιστής–, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι. Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον
άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ