Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τη δίαιτα που την έκανε να χάσει μέσα σε έναν χρόνο 35 κιλά. Η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στην περίοδο που το σωματικό της βάρος ήταν παραπάνω από το φυσιολογικό και τη δίαιτα που ακολούθησε.

Παράλληλα τόνισε ότι όταν αδυνάτισε και έφτασε στα 49 κιλά, έβλεπε τον εαυτό της στον καθρέφτη και θεωρούσε ότι είναι χοντρή. Όταν τελείωσα το σχολείο, ήμουν 100 κιλά, στο 1,60 ύψος που έχω. Δεν είχα κάνει δίαιτα. Μου άρεσε το φαγητό, έτρωγα, ήταν η διέξοδός μου. Ξεκίνησα το ’91 την πρώτη δίαιτα.

Σε διάστημα ενός χρόνου είχα χάσει 35 κιλά. Στα επόμενα πέντε χρόνια από τα 70 είχα ξαναπάει στα 85 κιλά. Εκεί τότε ξεκίνησα ξανά μία μεγάλη δίαιτα, που εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω κάνει στον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι από Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο, από τα 85 στα 51,5 κιλά. Εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω νευρική ανορεξία.

Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δεν μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Έχω βιώσει το να με κοιτάζω στον καθρέφτη, να έχω πάει 49 κιλά, και να με βλέπω χοντρή» εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση.

«Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 49. Βλέπω ότι χάνω πλέον πολύ δύσκολα. Αλλά κάνοντας διατροφή σωστή, χάνω λίπος. Αλλά δεν έχανα βάρος. Στη ζυγαριά έβλεπα το ίδιο» ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ