Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Οι παρουσιαστές του Breakfast at Star, πήγαν για ένα γρήγορο καφέ.

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια πολύ casual εμφάνιση. Επέλεξε μία πολύ άνετη ολόσωμη φόρμα στο σε κρεμ χρώμα, με κοντό μανίκι και ζώνη στη μέση. Την συνδύασε με λευκά sneakers και τα μαλλιά της τα έπιασε μισά-μισά πάνω.

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star πήγαν στο κέντρο της Αθήνας για γύρισμα του [email protected] και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κάνουν τη βόλτα τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θέλουν η κόρη τους να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Για αυτό και οργανώνουν κάθε φορά για εκείνη ιδιαίτερα πράγματα. Πριν από μερικές ημέρες η μικρή έκλεισε τα τρεία της χρόνια.

Οι παρουσιαστές του Breakfast @Star ετοίμασαν ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα Στρουμφάκια. «Αχ, το Μελιτάκι μας έγινε τριών. Όλα ήταν υπέροχα. Και του χρόνου με υγεία», σημείωσε η Ελένη Χατζίδου ανεβάζοντας μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Τα γενέθλια της κόρης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου. «Σαν σήμερα γεννηθήκαμε μαζί σου ξανά! Σε αγαπάμε μέχρι το άπειρο, σε ευχαριστούμε για όσα μας διδάσκεις καλό μας μωράκι. Χρόνια πολλά και ευλογημένα», σημείωσε η τραγουδίστρια στο Instagram της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ