Το μυστικό για το τέλειο breafast σύμφωνα με το δελτίο τύπου για το Breakfast @Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου θα είναι η χαρά και η ομάδα τους μόλις αποκαλύφθηκε και επίσημα.

Το ανδρόγυνο γίνεται και πάλι ζευγάρι τηλεοπτικό, αυτή τη φορά για το Star και από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό. Με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία.

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Καστάνη.

Το trailer της εκπομπής αποτυπώνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, τη χαρά, το χρώμα, τον ενθουσιασμό, την παιχνιδιάρικη διάθεση, το χαμόγελο της παρέας, που μας δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία, που χρειαζόμαστε κάθε μέρα.

Το τραγούδι, που ακούγεται είναι διασκευή του τραγουδιού «Η δική μας πρεμιέρα», που ερμήνευσαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, την ημέρα του γάμου τους.

Συντελεστές trailer
Σκηνοθέτης: Γιάννης Βάκρινος
Δ/ντης Φωτογραφίας: Γιώργος Κόκκαλης
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Κοντοδήμας
Παραγωγή: Αλεξάνδρα Τζαβέλλα, Γιάννης Βάκρινος – Green Pixel

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ