Βραδιά εξόδου ήταν η Τρίτη για την τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού. Η ίδια μίλησε για τον χωρισμό της με τον Mike επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που πρώτο δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα το okmag. Τον χωρισμό της μετά από 5 χρόνια σχέσης επιβεβαίωσε η ίδια στο Mega Καλημέρα. Zoύμε στην εποχή των social media όπου όλα μαθαίνονται και τα πάντα κυκλοφορούν. Είναι αποδεκτό ο καθένας να δεχθεί να προχώρήσει ο πρώην σύντροφός του τη ζωή του».

«Ισχύει, ήταν μια κοινή απόφαση, όλα καλά. Αποφασίσαμε ο καθένας να συνεχίσει τη ζωή του χωριστά. Δεν υπήρξε τσακωμός.. Κάποια στιγμή μπορεί με τον άνθρωπό σου να πάρεις μία απόφαση και να είναι σωστή. Για μας ήταν σωστό να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Το συζητούσαμε καιρό  απλά έφτασε η στιγμή να ακολουθήσει ο καθένας τη ζωή του. Είναι ωραίο να κρατάς καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις ζήσει τόσα πράγματα».

Με τους πρώην συντρόφους της η Έλενα Τσαγκρινού κρατά επαφές,. «Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου για ότι έχετε ζήσει μαζί», εξήγησε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ