Η Έλενα Τοπαλίδου μιλά για τον σύζυγό της Νίκο Κουρή με θαυμασμό και περιγράφει όσα αγαπά σε εκείνον. «Μου αρέσει το σώμα του. Μου αρέσουν πολύ τα μάτια του. Μου αρέσει πολύ η φωνή του. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει θέατρο και πως κάνει τη δουλειά του. Μου αρέσει πολύ το στυλ του, τα ρούχα που φοράει, το γούστο του», περιγράφει με παιδικότητα στο preview από τη συνέντευξή της στη Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρει πως εκείνη τον αποθεώνει πολύ λεκτικά, εκείνος το κάνει με άλλο τρόπο. «Τον αποθεώνω πάρα πολύ λεκτικά. Αυτός δεν με αποθεώνει πάρα πολύ, αλλά με αποθεώνει αλλιώς, δηλαδή καταλαβαίνω ότι ασχολείται μαζί μου με άλλο τρόπο», περιγράφει η Έλενα Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή.

Η Έλενα Τοπαλίδου περιγράφει τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρή

Στο παρελθόν η ίδια έχει εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή της με το «Στούντιο 4». «Η ζωή έχει φαντασία καμιά φορά. Δεν ήταν και ο Νίκος καλύτερα τότε! Κατάλαβε για την σκοτεινή μου πλευρά, το είδε. Με τον Νίκο γνωριζόμασταν γιατί είχε κάνει την πρώτη του παράσταση, τον “Γυάλινος κόσμος”, σε αυτό το έργο είχα κάνει την κίνηση. Εγώ χόρευα στο “Εμπρός” και εκείνοι έκαναν τον “Γυάλινο κόσμο”. Υπήρχε μια σχετική συμπάθεια, τίποτα άλλο. Όταν γύρισα στην Αθήνα, με είχαν καλέσει σε μια παράσταση και μας είχαν βάλει δίπλα δίπλα να κάτσουμε. Δεν μπόρεσα να δω την παράσταση, είχα ταραχτεί. Η χημεία των ανθρώπων καμία φορά, κάτι γίνεται», ανέφερε η Έλενα Τοπαλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ