Μια νέα κόντρα ξεκίνησε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και στην Έλενα Χριστοπούλου. Mετά την προβολή της συνέντευξης του Νίκου Μουρατίδη το πρωί της Δευτέρας 5/6, στην εκπομπή Happy Day, σε μία συζήτηση περί μάνατζερ, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη booker μοντέλων.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει με χιούμορ ότι «θα ανοίξει νέος κύκλος».

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου:

Η Έλενα Χριστοπούλου με τη σειρά της απάντησε με μια ανάρτησή της, γράφοντας: «Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα».

Σήμερα η κόντρα συνεχίστηκε με τον Δημήτρη Παπανώτα να αναφέρεται, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day, στην ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου. Συγκεκριμένα, ενώ στον αέρα συζητούσαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η κουβέντα πήγε και στην Έλενα Χριστοπούλου και ανέφερε: «Kαλέ το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα κανονικά. Η οδύσσεια μιας κατατρεγμένης».

«Aπό τα γεράματα ξεχνάω ονόματα»

Στη συνέχεια, στο κλείσιμο της εκπομπής, ο  Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να κάνει μια διευκρίνιση για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Θα μου δώσεις δέκα δεύτερα; Εγώ τη Χριστοπούλου την αγαπάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά εξηγούσα – γιατί οι συνάδελφοι τα παίρνουν και τα κάνουν όπως θέλουν και είναι θλιβερό αυτό – ότι από τα γεράματα ξεχνάω ονόματα. Εδώ ξεχνάω τα παιδιά που είναι εδώ. Εδώ δε με κοροϊδεύουν με τους τεχνικούς που λέω, “έλα κολλητέ;” Είπα ότι ξέχασα το όνομα της κοπέλας λόγω κενών μνήμης. Έχουμε και κοινούς φίλους. Αλλά, το δακρύβρεχτο που έγραψε, το παράπονο, επειδή δε θυμήθηκα εγώ το όνομά της» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ