Το Maestro ήδη από τον επόμενο μήνα θα προστεθεί στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix. Συγκεκριμένα η αρχή θα γίνει Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Κάποιοι υποδέχτηκαν τα νέα με ενθουσιασμό μιας και θα είναι η πρώτη εξολοκλήρου ελληνική σειρά που θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα. Από την άλλη πλευρά δεν έλειψαν και εκείνοι που προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία με γκρίνιες.

Η σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα σχολίασε τις «γκρίνιες» που ακούγονται στα social media και έδωσε συγχαρητήρια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

«Αντί να πείτε βρε, ένα μπράβο στον Παπακαλιάτη που η σειρά του είναι η πρώτη ελληνική που θα προβληθεί στο Netflix, μερικοί αρχίσατε τη γκρίνια πάλι. Γιατί αυτός κι όχι εκείνος, γιατί αυτό το σίριαλ κι όχι το άλλο, έλεος λίγο, αυτό γούσταραν, αυτό πλήρωσαν, αυτό θα προβάλουν.
Συγχαρητήρια Χριστοφορε, μέσα απ’ την καρδιά μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αντί να πείτε βρε, ένα μπράβο στον Παπακαλιάτη που η σειρά του είναι η πρώτη ελληνική που θα προβληθεί στο Netflix,…

Posted by Elena Akrita on Friday, November 11, 2022

Ένα από τα πρόσωπα που σχολίασαν την ανάρτησή της και ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου Παναγιώτης Τιμογιαννάκης. «Όπως και με τον Λάνθιμο, όπως και με την Ειρήνη Παπά όπως και με μερικούς άλλους», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ