Μια φωτογραφία του ράπερ Drake αγκαλιά με την Τέιλορ Σουίφτ έβαλε φωτιά στις φήμες για ένα νέο ζευγάρι στην showbiz. Ο Καναδός ράπερ δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στοn πρισωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα: «Είναι πολύ τρυφερό για γίνει κατανοητή η έννοια της σκληρής δουλειάς».

Σε μια από τις φωτογραφία ο Drake εμφανίζεται σε ένα πάρτι, ενώ σε μία άλλη απεικονίζεται ο γιος του και στην τελευταία δείχνει τον Drake αγκαλιά με την Τέιλορ Σουίφτ.

Φυσικά οι φας τους δεν έχασαν ευκαιρία αφού τους προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον, να ξεκινήσουν τις εικασίες για μια νέα σχέση μεταξύ του.

Στην πραγματικότητα οι δυο τους είναι εδώ και πολύ καιρό καλοί φίλοι. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Drake είχε υποστηρίξει πως του είναι πολύ ευχάριστο κάθε φορά που τη συναντά καθώς διατηρούν μια μακροχρόνια φιλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Drake φαίνεται πως δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη της Ριάνα, καθώς την έκανε unfollow μαζί με τον Asap Rocky μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ότι είναι έγκυος.

Η Ριάνα και ο Asap Rocky, που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2020 επιβεβαίωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους μωρό μαζί στις 31 Ιανουαρίου 2022, αφού η τραγουδίστρια του φωτογραφήθηκε στη γειτονιά του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης με φουσκωμένη κοιλιά.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση, ωστόσο, ο Drake φαινόταν να έχει κάνει unfollow τόσο τη Ριάνα όσο και τον Rocky, σύμφωνα με τον λογαριασμό ειδήσεων Twitter, PopTingzz. Μάλιστα ο Drake εξακολουθεί να μην ακολουθεί τη Ριάνα, αλλά έκτοτε ακολούθησε ξανά τον Rocky, ο οποίος τον ακολουθεί επίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ