Ο Διονύσης Σχοινάς, ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες, μεταμορφώθηκε σε «καλλιτέχνη του δρόμου», με αφορμή τα challenges του Connect Your City App και της δράσης The Street Art Challenge, διότι το να προσφέρεις δεν έχει χρονικούς περιορισμούς.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να παρουσιάσει εθελοντικές δράσεις στη γειτονιά σου, να κάνει τον εθελοντισμό παιχνίδι και να παρακινήσει τη νεολαία δημιουργώντας ενεργούς πολίτες.

Ο Διονύσης Σχοινάς ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά ζητήματα αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση της Ομάδας του Connect Your City και, αφού μεταμορφώθηκε σε καλλιτέχνη του δρόμου, διασκέδασε τους περαστικούς ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία του.

Όλη η δράση βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης διατέθηκαν για την Παρέμβαση στη Κοινότητα που βοηθά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (παράδοση και προσφορά μερίδων φαγητού, κατ’ οίκον επισκέψεις για υποστήριξη, γνωριμία ή παρέα, παράδοση και προσφορά φρούτων και λαχανικών, τηλεφωνικές συνομιλίες, συνοδείες και μεταφορές σε δημόσιους φορείς νοσοκομεία, καθαρισμοί σπιτιών και αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης από σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, φαρμακεία).

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ