Μια φωτογραφία με τον μεγάλο του εγγονό που έχει το όνομά του μοιράστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Facebook. Ο τραγουδοποιός γιορτάζει σήμερα 23 Ιανουαρίου το όνομά του και μιλά για την απόφαση που πήραν με τον εγγονό του να λένε «ευχαριστώ» σε όποια από τις τρεις γιορτές αυτού του ονόματος κι αν τους ευχηθούν.

«Η ονομαστική μας εορτή είναι σήμερα 23 Ιανουαρίου του Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω, μεγάλη η χάρη του αλλά λίγοι τον ξέρουν», εξηγεί ο Διονύσης Σαββόπουλος καθώς μοιράζεται τη φωτογραφία με τον εγγονό του όπου φορούν επίσημο ένδυμα.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Όλοι οι άλλοι μας λένε τα “Χρόνια Πολλά” είτε στις 3 Οκτωβρίου του Αρεοπαγίτη, είτε στις 17 Δεκεμβρίου του Ζακυνθινού. Παλιά τους πάγωνα λέγοντας τους “όχι δεν γιορτάζω” ή ” όχι, ο δικός μου είναι τον Γενάρη”. Άχαρο, ε; Τι φταίγαν οι άνθρωποι, ακόμη και τα ημερολόγια σπανίως αναφέρουν τον δικό μας μικρό άγιο του βορρά».

Τέλος, ο τραγουδοποιός καταλήγει: «Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε με τον εγγονό μου να λέμε ευγενικά ένα ευχαριστώ όποτε και αν μας εύχονται αλλά να κάνουμε και αυτή την ανάρτηση, να είμαστε και εμείς εντάξει. Ευχαριστούμε, καλή χρονιά!»

Θυμίζουμε ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σύζυγό του Άσπα έχουν αποκτήσει δύο γιους τoν Κoρνήλιo και τoν Ρωμανό, και δύο εγγονούς, τον Διονύση και τον Ανδρέα. Το ζευγάρι έκλεισε 55 χρόνια γάμου τον περασμένο Οκτώβριο. Τον περασμένο Ιούλιο είχαν απαθανατιστεί σε έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σύζυγό του είχαν παρακολουθήσει μαζί την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ