Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Άσπα. Το ζευγάρι, που θα γιορτάσει τον ερχόμενο Οκτώβριο 55 χρόνια γάμου, επιλέγει προσεκτικά τις εξόδους του. Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού. Ο τραγουδοποιός μάλιστα στις αρχές του μήνα χρειάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Facebook του αναφορικά με τη συναυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, δεν θα είναι ούτε στην επαναληπτική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου.

Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του…

Posted by Dionysis Savvopoulos on Friday, July 1, 2022

Ο 77χρονος τραγουδοποιός επέλεξε το περασμένο Σάββατο να παρακολουθήσει μαζί με τη σύζυγό του την παράσταση «Τι ζούμε ρε;». Το ζευγάρι επέλεξε το θέατρο Άλσος για να κάνει μια από τις σπάνιες εξορμήσεις του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη.
Το ζευγάρι μαζί με τον επιχειρηματία του Άλσους, Ηλία Μαροσούλη.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ