Ο Διονύσης Αλέρτας θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η σύντροφος του pastry chef, Νάγια Φωτοπούλου είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, που μετρά πάνω από ένα χρόνο. Η όμορφη βρεφονηπιαγωγός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, που θα είναι αγοράκι.

Ο Διονύσης Αλέρτας αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από τα instastories τους, με έναν χιουμοριστικό τρόπο. Συγκεκριμένα, έκανε την παρακάτω ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο χειρότερος εφιάλτης σας…. Αλέρτας junior».

Τον περασμένο Νοέμβρη ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου έκαναμ το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, ύστερα από τέσσερις μήνες σχέσης, πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του, αφού σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας τους έμεναν μαζί.

«Όλα έγιναν από μόνα τους, χωρίς να πιέσουμε κάτι. Ξυπνά πρωί, έχει ένα πρόγραμμα που μου ταιριάζει, γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε αρκετό χρόνο και να κάνουμε συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα», είχε δηλώσει ο Διονύσης Αλέρτας στην Real Life. Όσο για τον λόγο που θέλει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ο ίδιος είχε πει: «Πρόκειται για μία κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη στο να εκτίθεται. Οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να την προστατεύω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ