Μια συγκινητική αφιέρωση στη μνήμη της καλής του φίλης και ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου, έκανε ο Δημήτρης Στρέπκος στο μεγάλο fashion show του στο AXDW 2024.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο και ο γνωστός σχεδιαστής ονόμασε το σόου του Daydreaming A poem for Katia.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Η Κάτια ήταν η αδελφική φίλη – οικογένεια. Δεν θα ήταν στο show, αλλά δεν θα μπορούσε και να λείπει. Οπότε το show ξεκίνησε με το ρούχο που της άρεσε και το βίντεο με τη φωνούλα της και έκλεισε στο show με ένα βίντεο που μας στέλνει φιλιά από τον παράδεισο γιατί εκεί είναι σίγουρα.

Είναι δύσκολο να διαχειριστώ την απώλειά της, ακόμη και τώρα συνεχίζω να στέλνω μηνύματα, αλλά ευτυχώς από κάτω είναι η μητέρα της και ο αδελφός της και αισθάνθηκα ότι έχω την οικογένειά της μαζί μου», είπε για την απώλεια της ηθοποιού και στενής του φίλης.

«Δημιούργησα μια σειρά πάνω της, για το τι θα μπορείς να φορέσεις σε ένα ταξίδι αν πηγαίναμε στη Νέα Υόρκη. Σκοπός μας ήταν να πάμε στη Νέα Υόρκη και θα κάνουμε φωτογραφίσεις στους δρόμους και στα εστιατόρια. Είχαμε κάνει όλο το concept, αλλά μας πρόλαβε ο Xάρος», ανέφερε ο Δημήτρης Στρέπκος.

Διαβάστε επίσης:

Athens Fashion Week: Η συγκινητική αφιέρωση του Δημήτρη Στρέπκου στη μνήμη της Κάτιας Νικολαΐδου

Μαρία Κορινθίου: H συγκίνησή της για την αφιέρωση του Δημήτρη Στρέπκου στην Κάτια Νικολαΐδου στο AXDW 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ