Ένα μήνα μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάστασή του και παράλληλα να τους ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει στο σπίτι του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και όπως φαίνεται από το βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η ομιλία του έχει επανέλθει σε μεγάλο ποσοστό.

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Έγιναν όλα ξαφνικά, μέσα σε πέντε λεπτά»

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι.

Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι καλύτερα, έχει βελτιωθεί η ομιλία του»

Στενός φίλος Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής από όλο αυτό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ