Μετά από 14 μέρες νοσηλείας στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την Τετάρτη 29/5 εξιτήριο μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο μουσικός περπατάει κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως. Μάλιστα, όταν τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, έδειξε πόσο συγκινημένος και ταλαιπωρημένος είναι.

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» μίλησε ο στενός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος για τον Δημήτρη Σταρόβα και την κατάσταση της υγείας του:

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες.

Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ