Καλεσμένος στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/4) ο Δημήτρης Παπανώτας.

Λιγότερο από ένα 24ωρο έχει περάσει από τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος μίλησε για πρώτη φορά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε πως τα συναισθήματά του είναι αυτά που είναι και πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον δει να λυγίζει.

Όπως ο ίδιος ανέφερε βρίσκεται 37 χρόνια στον χώρο αυτόν και ήταν από τους πρώτους που τάχθηκαν υπέρ του #Metoo, όταν ακόμη αυτό δεν ήταν ούτε ιδέα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε μάλιστα πως είχε αναφέρει στο κόμμα πως θα δεχθεί επιθέσεις γι’ αυτές του τις δηλώσεις οι οποίες πάνε αρκετά χρόνια πίσω.

«Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχτώ μέχρι τέλους αφήστε με να παραιτηθώ», είπε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας:

«Το γεγονός οτι με απέτρεψαν και τελικά διαγράφηκα το θεωρώ ανήθικο».

«Οι άνθρωποι που με υπερασπίζοταν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο. Πριν ανακοινώσει ο Κασσελάκης τη διαγραφή μου σκεφτόμουν να παραιτηθώ και να γυρίσω στη δουλειά μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: Τι αποκαλύπτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική του επιστροφή μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ