Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε τόσο για τον «Σασμό» και την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη όσο και για την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του «Σασμού» ξεκίνησε να λέει για την επικαιρότητα και μετά αναφέρθηκε στην κόρη του η οποία πηγαίνει πρώτη δημοτικού: «Συγκινούμαι με την κόρη μου που ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο αλλά δεν της το δείχνω για να μην την επηρεάσω. Είναι σα να πηγαίνω και εγώ σχολείο. Πάντα ένα παιδί σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα ξανά και ίσως σε αυτά που έχεις βαρεθεί και έχεις συνηθίσει. Στη περιοδεία που κάναμε το καλοκαίρι, είχαμε φέρει και την κόρη μας. Ήταν σαν μια οικογενειακή εκδρομή».

Ο «Σασμός»

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha που επιστρέφει σε λίγες μέρες για να «γράψει» τον επίλογο: «Δεν θα μπορούσα να λείψω από το κλείσιμο της σειράς. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές, το κανάλι μας προσέχει όπως και η παραγωγή. Είμαι πολλά χρόνια ηθοποιός και τώρα όλο αυτό με τον «Σασμό» κάπως με ωρίμασε. Δέχομαι πολλή αγάπη από τον κόσμο και μου μιλάνε για τον τρόπο που ερμηνεύω τον ρόλο μου. Λόγω του “Σασμού” ήρθαν να με δουν στο θέατρο, σε μια τραγωδία. Τους αρέσει ο ρόλος του “Μαθιού”».

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» ανέφερε και λίγα spoiler για τη σειρά όπως για την «Βασιλική» αν θα τον συγχωρέσει μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ωστόσο δεν ανέφερε ακριβώς αν θα έχει αυτό το τηλεοπτικο ζευγάρι Happy End αλλά είπε πως θα υπάρξει κάθαρση.

Η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά για να περάσουμε καλά, μπήκε δυναμικά, δίνει τον εαυτό του την ώρα που παίζει και είναι το πιο ουσιαστικό αυτό που συμβαίνει. Υπάρχει αγωνία όταν μπαίνεις κάπου που δεν ξέρεις. Είναι καλλιτέχνης και έχει μια ευαισθησία μέσα του. Πολλές φορές δεν θέλω να ξέρω τη συνέχεια της σειράς».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Αποκαλύπτουν στο ΟΚ! το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ