Στη συναυλία που δόθηκε στη Γλυφάδα στη μνήμη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς βρέθηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβηκε στο stage και τραγούδησε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, ενώ στο κοινό ήταν και ο γιος του. Μετά την εμφάνισή του μάλιστα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε στα παρασκήνια με τον 5χρονο γιο του, Θανάση.

«Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ. Ούτε καν είχαμε συμβίωση. Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει. Έχουμε τον Θανάση, το παιδί μας, να μας ενώνει. Ο Δημήτρης είναι καταπληκτικός μπαμπάς και για μένα ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Πραγματικά μου στέκεται στα δύσκολα. Είναι μια σχέση ζωής», είχε πει η Φωτεινή Ψυχίδου στη Secret των «Παραπολιτικών».

Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε, στη συνέχεια, για τον γιο τους: «Το παιδί μας το έχει ο Δημήτρης στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει με τον παππού, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια του και αυτό συνέβη λόγω πανδημίας. Προσπαθώ να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα. Εγώ δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και ήταν προτιμότερο να είναι κοντά στον πατέρα του και τους γονείς του σε ένα προστατευμένο περιβάλλον».

Ο μικρός Θανάσης ζει πλέον με τη μαμά του και πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα. Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του και φροντίζει να μην του λείπει τίποτα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ