Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε δει στον δρόμο την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, όπου φορούσε άσπρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια και την ανέβασε στα social media, θεωρώντας ότι διαφημίζει τα ρούχα του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», ανέφερε: «Πήγαινα και είδα μια αφίσα που δεν κατάλαβα ο καημένος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος εκεί πέρα. Νόμιζα ότι διαφημίζει το πουκάμισο, το παντελόνι, το παπούτσι; Τι διαφημίζει;

Αυτό έγινε, δεν ήξερα ποιος είναι. Με το παιδί ίσα ίσα, ξεκίναγε το πρόγραμμα που ήμουν με τη Βίσση, τον ήξερα, πολύ καλό παιδί, καλή οικογένεια και έχει δουλέψει πολύ. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προσβάλλω εγώ άνθρωπο, πρόσβαλλα την αισθητική της αφίσας», είπε o Δημήτρης Κοργιαλάς.

Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Κοργιαλάς για Γιώργο Νταλάρα: «Όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του»

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου. Παραλίγο να σκοτωθώ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ