Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μένει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ναύπακτο και αποκάλυψε τι τον ενοχλεί στην Αθήνα.

«Αφού δεν ήρθατε να με βρείτε στην Ναύπακτο που ζω τα τελευταία χρόνια μόνιμα, ήρθα εγώ στην Αθήνα. Στην Αθήνα με ενοχλούν τα πολλά νεύρα που έχετε και το καυσαέριο, ήθελα να έχω μια καλύτερη ζωή», είπε αρχικά.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξήγησε την κριτική που έκανε για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Δεν γνώρισα ποιος είναι στην αφίσα, είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια».

Τι είπε για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα;

«Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε όμως, και για τον γιο του ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

«Πλέον, η ζωή μου είναι ο γιος μου. Ο γιος μου τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να μείνει και λίγο με τη μαμά του. Μου λείπει πάρα πολύ από την καθημερινότητά μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με τη Φωτεινή Ψυχίδου δεν φτάσαμε κοντά στον γάμο. Θα πλακωνόμασταν στην εκκλησία. Δεν κρατάω καλές σχέσεις με όλες τις πρώην συντρόφους μου».

Αποκάλυψε πως όταν ο πατέρας του είχε ένα πρόβλημα υγείας έπαθε κρίση πανικού και κατάθλιψη και δεν έβγαινε για 3 χρόνια από το σπίτι του.

«Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο αλλά με έκανε χειρότερα. Ετοιμάζω τον καινούργιο μου δίσκο στην Γερμανία και σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου. Παραλίγο να σκοτωθώ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ