Ο Δημήτρης Κόκοτας σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε για τη σχέση του με τον συνθέτη Φοίβο με τον οποίο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες, την απώλεια του πατέρα του αλλά και τη σύζυγό του. «Κάναμε πολύ μεγάλη επιτυχία και το ευχαριστήθηκα. Φυσικά και μιλάμε με τον Φοίβο σήμερα. Ουσιαστικά δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Πηγαίνοντας σε άλλη εταιρεία εγώ και σε άλλη εκείνος κόπηκαν οι γραμμές επικοινωνίας. Και όταν έχεις κάνει επιτυχία, μπορείς να είσαι λίγο παραπάνω εγωιστής. Κάτι που το βλέπω σήμερα και το δικαιολογώ και σε μένα και στον Φοίβο», εξήγησε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Είμαι γεννηθείς τον Δεκέμβριο του 1968. Είμαι 54. Κληρονόμησα από τους γονείς μου και την καλή διάθεση, και τη νεανικότητα και την παιδικότητα του πατέρα μου», είπε ακόμα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Δεν θέλω να το πιστέψω ότι έχουν φύγει οι γονείς μου»

Ο 54χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε παράλληλα και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια του πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα.

«Μου έκανες ένα τηλέφωνο και πηγαινοερχόμουν στο νοσοκομείο… και μου είπες: “Μπορείς να μου πεις;” Τι να σου πω εκείνη την ώρα; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί σεβάστηκες τη δυσκολία που περνούσα.

Δεν περιμέναμε να πεθάνει ο πατέρας μου. Όλα συνέβησαν ουσιαστικά τις τελευταίες μέρες της δεύτερης βδομάδας. Μας έλεγαν: “θα αλλάξει, αλλάζει, έχει σκαμπανεβάσματα”. Ο οργανισμός κρατάει μέχρι κάποια ηλικία, ρε παιδιά, τι να κάνουμε; Τον προηγούμενο μήνα τραγουδούσε, είχε τη διάθεση. Καμιά φορά σου λένε και οι γιατροί κάτι πράγματα και αναρωτιέσαι.

Δεν θέλω να το πιστέψω ότι έχουν φύγει οι γονείς μου. Να καταλάβω το αδιανόητο. Λες: είμαι εγωιστής και τους θέλω για πάντα. Δεν παύει να μου λείπει ο πατέρας μου, το να “μιλάω” μαζί τους καθημερινά. Στον πατέρα μου έλεγα τα πάντα, μου έλεγε τα πάντα, τσακωνόμασταν και θα φωνάζαμε.

Τώρα μπορώ να ερμηνεύσω τα τραγούδια του, πριν από 6 μήνες δεν μπορούσα», εκμυστηρεύτηκε.

Δημήτρης Κόκοτας για τη σύζυγό του: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί»

Επιπλέον, ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε και για τη σύζυγό του Κατερίνα, τη χαμηλών τόνων σχέση που κράτησαν σε σχέση με τη δημοσιότητα, αλλά και την κόρη του, Ριάνα που είναι πλέον 12 χρονών.

«Με την Κατερίνα είμαστε 20 χρόνια μαζί. Αποφεύγαμε τους φωτογράφους. Εκεί που ήξερα ότι θα υπήρχαν κάμερες, πηγαίναμε σε άλλα μαγαζιά.

Δεν χρειάζεται να ξέρει η κόρη μου την πορεία μου. Υπάρχουν τόσο σημαντικά πράγματα και στιγμές στη ζωή που δεν μπορείς να τα βάλεις στη ζυγαριά με ένα χρυσό ή με έναν πλατινένιο δίσκο ή την επιτυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ