Όπως έχει γίνει γνωστός τις τελευταίτες ημέρες η Super Κική, αναμένεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά. H γνωστή influencer ξάφνιασε τους πάντες με το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε πως θα είναι single μητέρα και μίλησε ανοιχτά για το άγχος που βιώνει. Η ίδια χωρίς φόβο και περιστροφές αποκάλυψε ότι έχει συχνά κρίσεις πανικού και πως ένιωσε άγχος όταν συνειδητοποίησε πως το παιδί της δεν θα έχει πατέρα. 

«Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν από κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς.

Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου», ανέφερε στο video της.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποκαλύπτει το παρασκήνιο του χωρισμού της Super Κική.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν.

Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον πρώην σύντροφο της Super Κική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ