Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκαν την Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά τον γάμο «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η Ράνια Αγγελοπούλου πέθανε το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες αφότου ο γιος της ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Η μητέρα του νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων τις τελευταίες εβδομάδες δίνοντας τη δική της μάχη. 

Σήμερα, η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει την πεθερά της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από πού πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ