Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στα social media, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες αφότου εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Η μητέρα του νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων τις τελευταίες εβδομάδες δίνοντας τη δική της μάχη. Τον περασμένο Αύγουστο ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει μια επείγουσα έκκληση για αίμα μέσα από τα social media για τη μητέρα του Ουρανία Σουλτάνη, ευχαριστώντας μάλιστα στη συνέχεια για τη θερμή ανταπόκριση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του, Ουρανία. Πρώτη φορά την είχαμε γνωρίσει όταν ο Ντάνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor. O ίδιος είχε επικοινωνήσει μαζί της ως έπαθλο, ενώ της αφιέρωνε συχνά τις νίκες του.

Οι δύο τους ήταν πολλοί δεμένοι, όμως η κατάστασης της υγείας της δεν της επέτρεψε να βρίσκεται στο πλευρό του γιου της στον γάμο του.

Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο μετά την είσοδό του στο κέντρο που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση μίλησε με συγκίνηση για εκείνη.

«Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε… Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου…» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ