Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της αλλά και τον λόγο που στα 15 της επισκέφτηκε την αστυνομία για να ζητήσει άδεια οπλοφορίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Μικρή ήμουν ένα κατατονικό, ασυμβίβαστο και απροσάρμοστο παιδί. Μετά έγινα της καλογερικής, ήθελα να γίνω καλόγρια στα 13, είναι γνωστό αυτό. Μετά αποφασίζω να γίνω όργανο της τάξης, να φέρω μία δικαιοσύνη στον κόσμο» δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα και συνέχισε: «Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας στα 15, γιατί ήθελα να βάλω τον κόσμο σε μία τάξη, ήθελα το δίκιο. Θα σκότωνα τους κακούς… και τώρα μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη συνέχεια των εφηβικών της χρόνων αποκαλύπτοντας: «Η τέταρτη φάση ήταν μετά τα 15, που έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Έβαζα το χέρι πάνω στο βιβλίο για να πάρω τις γνώσεις. Όταν δεν έβρισκα βιβλίο να διαβάσω, διάβαζα εγκυκλοπαίδειες, λεξικά… ξεκινούσα από το Α.

Πέρασε κι αυτή η φάση και μετά έγινα μία ωραία, μοιραία και αυτοκαταστροφική. Ασχοληθήκαμε με το θέατρο, την τηλεόραση και τα λοιπά. Μετά έγινα μάνα, οπότε ηρέμησα πολύ. Και τώρα είμαι στην καλύτερη φάση, παιδιά… φρικιό. Είμαι όλα τα άλλα αλλά με επίγνωση».

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Breakfast@Star μίλησε ξανά για τα παιδικά της χρόνια τονίζοντας: «Αν σκεφτώ τα παιδικά μου χρόνια και το πώς μεγάλωσα… αν δεν ήμουν αγρίμι, τώρα θα ήμουν σε ένα ψυχιατρείο σίγουρα. Όποιος μεγαλώνει μόνος αγριεύει. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά οι γονείς μου ζήτησαν τη στήριξή μου, δεν με άφησαν να σπουδάσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ