Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου ενώ αποκάλυψε ότι ο Απόστολος Γκλέτσος την ερωτεύτηκε όταν έπαιζε στη «Σοφία Ορθή»

«Αν σκεφτώ τα παιδικά μου χρόνια και το πώς μεγάλωσα… αν δεν ήμουν αγρίμι, τώρα θα ήμουν σε ένα ψυχιατρείο σίγουρα. Όποιος μεγαλώνει μόνος αγριεύει. Δεν είχα καμία στήριξη αλλά οι γονείς μου ζήτησαν τη στήριξή μου, δεν με άφησαν να σπουδάσω», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ότι ο Απόστολος Γκλέτσος την είχε ερωτευτεί όταν έπαιξε στη «Σοφία Ορθή»: «Με πήραν για λίγα επεισόδια στο “Σοφία Ορθή”, έπαιζε ο Απόστολος Γκλέτσος εκεί. Τον έβλεπα που με κοιτούσε.

Μετά από ενάμισι μήνα στο γύρισμα μου λέει “να σου πω κάτι πολύ σοβαρά τώρα, με τον Γιάννη δεν έχεις παντρευτεί;”. Του λέω όχι και δεν θέλουμε να παντρευτούμε”. Και μου λέει “το αποφάσισα, εγώ σε έχω ερωτευτεί, θα πάρω μια ανθοδέσμη και θα πάω να του πω έτυχε να ερωτευτώ τη γυναίκα σου, δεν την παντρεύτηκες εσύ, άσε με να την παντρευτώ εγώ”».

Τέλος η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε τι έχει αλλάξει μέσα της από την περίοδο που ήταν 20 χρονών. «Τότε τα κράταγε όλα μέσα της και πάθαινε κρίσεις πανικού, όχι ότι τώρα δεν παθαίνει. Ήταν πολύ των άκρων, είχα τέτοιες τάσεις αυτοκαταστροφής και ακόμα τις έχω. Απλώς τώρα τις έχω περιορίσει, γιατί μιλάω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ