Μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Ιωάννας Τούνη στάθηκε αφορμή για καλοπροαίρετα πειράγματα από την καλή της φίλη και γειτόνισσα Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Αναγνωρίζεις που είναι η Ιωάννα μικρή;», ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Δήμητρα Αλεξανδράκη δείχνοντάς τους το κάδρο με μια φωτογραφία ανάμεσα στα πρόσωπα της οποίας ξεχώρισε η νεαρή επιχειρηματίας και influencer. «Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει το ίδιο πρόσωπο και νάζι από μωρό», σχολίασε αρχική η φίλη της Ιωάννας και στην συνέχεια έκανε κοντινό στο πρόσωπό της γράφοντας: «Σοκ! Λες και έβγαλαν το πρόσωπό της και το έβαλαν σε παιδάκι». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο αγαπά την Ιωάννα Τούνη, την οποία έχει στηρίξει δημόσια σε δύσκολες στιγμές της στο παρελθόν.

Τα Instagram stories αναδημοσίευσε και η Ιωάννα Τούνη, η οποία νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής μας είχε δείξει μέσα από βίντεο μερικών δευτερολέπτων ότι δεν άφηνε με τίποτα από την αγκαλιά της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φύγει από εκείνη και να πάει στην δουλειά του στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». «Δεν θέλω να τον αφήσω να πάει για δουλειά» έγραφε η ίδια την ώρα πού ο αγαπημένος της τη γεμίζει με φιλιά.

Οι τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολύ δύσκολες για την Ιωάννα Τούνη. Λίγο πριν από το Πάσχα, στις 19 Απριλίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα της έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η Ιωάννα Τούνη μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα έζησε αλλά και να πει ένα ευχαριστώ στον κόσμο που την στήριξε. Η επιχειρηματίας και influencer ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της καθώς τη μεγάλωσε μόνη της και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της. «Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους και γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη για τη μητέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ