Μόλις εχθές έγινε γνωστό πως διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε την Τρίτη (27/2) στην εκπομπή «Στούντιο 4» λέγοντας πως εκείνοι ζήτησαν την εισαγγελική παρέμβαση, ενώ σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε σε εγκληματική ενέργεια.

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει ποιο είναι το ασθενοφόρο που τη μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση», είπε αρχικά ο δικηγόρος της και πρόσθεσε:

«Αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της.

Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βραδύ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις συνθήκες του θανάτου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ