Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα με αφορμή τα 30 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της. Η σταρ εμφανίστηκε στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο για να ακούσει τις επιτυχίες της. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά.

Ο Βασίλης Μπιμσπίκης και η Δέσποινα Βανδή.

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές πριν από τη συναυλία. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιάζει σφιχτά την αγαπημένη του με εκείνη να κουρνιάζει στην αγκαλιά του.

Η Δέσποινα Βανδή δεν κρύβει την αγάπη αλλά και τον θαυμασμό της για τον Bασίλη Μπισμπίκη, Η σταρ τονίζει πάντα στις συνεντεύξεις της πόσο δυνατός είναι δεσμός τους και πόση αγάπη έχει λάβει από αυτή τη σχέση.

2979371

After Dark: O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του!

Toν περασμένο Μάιο η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην εκπομπή Αfter Dark: «Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα… Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πάρα πολύ πλάκα γιατί όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, κάποιες κυρίες μάλιστα από την Κρήτη που τις συναντάμε όταν πηγαίνουμε, του λένε “εμείς σε φοβόμασταν λίγο μέσα από τους ρόλους που κάνεις συνέχεια τον άγριο”. Όχι ότι δεν το έχει και αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα του, ότι αν του προκληθεί δεν θα βγει, αλλά ο Βασίλης είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος. Γλυκός, ευγενέστατος, αγαπάει και σέβεται πάρα πολύ τον συνάνθρωπο και τους συνεργάτες του».

Η μεγάλη αγκαλιά του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η απόδραση με πολυτελή θαλαμηγό στη Μύκονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ