Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο είχαμε το βράδυ της Δευτέρας. Η μουσική παράστασης «Γεια – the musical» σε μουσική του Φοίβου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό.

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φόβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ. 

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του «Γεια», τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος. Στο «Γεια – the musical» ακούγονται για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «Γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την Αλέκα Κανελλίδου, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μιούζικαλ) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Στη λαμπερή πρεμιέρα ήταν φυσικά ο Έλληνας συνθέτης αλλά και η Δέσποινα Βανδή.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον δημιουργό και τη μούσα του για τη συνεργασία τους, αλλά και για το νέο μιούζικαλ.

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παράσταση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Μπορεί να ξαναδείτε κάτι από εμάς. Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», τόνισε ο Φοίβος.

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς. Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ