«Έχω αγωνία. Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση. Σα να μην πέρασε μια μέρα. 20 χρονια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο βίντεο που δημοσίευσε από την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» στο θέατρο Ριάλτο.

Το έργο έχει την υπογραφή του Δημήτρη Μαλισσόβα ενώ η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών είναι του Φοίβου.

Η Δέσποινα Βανδή έφτασε από τις πρώτες στην πρεμιέρα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του παλιού της συνεργάτη. Έχοντας περάσει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ «Γεια» που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο

Η ελληνίδα σταρ ανέβασε ένα βίντεο με τον Φοίβο στο οποίο, αφού εξηγει στους διαδικτυακόύς της φίλους πού βρίσκεται, ακούγεται ο Φοίβος να λέει «ελπίζουμε να της αρέσει». Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε με τη σειρά της πως σίγουρα θα της αρέσει η παράσταση ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με τον οποίο έγραψαν μουσική ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φοίβο για τη φημολογούμενη ρήξη στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, εκείνος απάντησε: «Τσακωμός δεν υπήρξε ποτέ με τη Δέσποινα. Την αγαπάω πολύ και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά με τη Δέσποινα 17 συναπτά χρόνια που αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας τσακωμός», ενώ σχετικά με τον δίσκο «Γεια» τόνισε: «Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα.

Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ