Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στον Παύλο Σταματόπουλο και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα 30 χρόνια καριέρας της, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και για τα παιδιά της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανέφερε για τα 30 χρόνια καριέρας της ότι: «Αυτά τα 30 χρόνια πέρασαν με πάρα πολύ ωραίες αλλά και κάποιες κακές στιγμές. Σημασία έχει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να εξελίσσεσαι και να μην τα ξανακάνεις. Έπρεπε να κάνω πολλές φορές τα ίδια λάθη για να μάθω. Ορόσημο για την καριέρα μου ήταν η συνεργασία μου με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πάριο και τον Λευτέρη Πανταζή και εννοείται ο Φοίβος. Είχαν πει από τη MINOS στον Φοίβο να γράψει δίσκο στον Καρρά και τον Πάριο. Ήθελε να γράψει και για μένα, ήμουν δική του επιλογή. Από τα πιο όμορφα πράγματα που έχει πει ο Φοίβος όταν με είχε πρωτοδεί στην σκηνή, ήταν ότι “είδε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε με έναν προβολέα πάνω του”. Θυμάμαι όλες τις εμφανίσεις μου στον Λυκαβηττό και την παρουσίαση δίσκου στην Σταδίου. Δεν περίμενα να κλείσει ο δρόμος και να φάμε μηνύσεις».

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας: «Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαφτίσει τα παιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη.

Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται».

Και για τα παιδιά της ανέφερε: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά μου, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες. Τα θαυμάζω και είμαι περήφανη για αυτά».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: «Θέλω η Δέσποινα Βανδή να με θέλει και να τη θέλω, υπάρχει πάθος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ