Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υποκριτική, τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του ότι: «Δυστυχώς δεν φοβάμαι. Καπνίζω πολύ λιγότερο, πίνω πολύ λιγότερο. Ανακάλυψα ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο μετά το έμφραγμα. Η ζωή που έκανα ήταν μέσα στις καταχρήσεις από μηδέν ηλικία έως τώρα. Έχω πιέσει τον εαυτό μου».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε και στον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή ότι: «Ναι είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ο στίχος του Μαγιακόφσκι, πάσχω από πυρκαγιά καρδίας, στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται, έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα. Δεν βάλαμε ταμπέλες, τι εικόνα θέλουμε να δείξουμε.

Ζεϊμπέκικο χόρευε και ο Τσαρούχης. Είναι μια κατάσταση. Το χόρεψα για τον έρωτα, για τη Δέσποινα. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από τη Δέσποινα, από το γιο μου, από τους φίλους μου. Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω.

Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, να δω τον γιο μου ευτυχισμένο. Στα μακρινά μου όνειρα υπάρχει η Δέσποινα. Αυτό το σπίτι το φτιάχνουμε με τη Δέσποινα, κάνουμε μια φωλιά για να είμαστε μαζί».

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ