Πρεμιέρα είχε την Τετάρτη η θεατρική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», όπου πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη. Το θρυλικό έργο των των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς ανέβηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1999 ενώ συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012.

Τη φετινή θεατρική σεζόν ανεβαίνει στο θέατρο Λαμπέτη. Εννέα χρόνια μετά τον τελευταίο φόνο στο κομμωτήριο του Αντώνη (Τόνυ) Λέπουρα, το λατρεμένο από το ελληνικό κοινό «Σεσουάρ για δολοφόνους» επιστρέφει με νέο θίασο, τους Ιωάννη Απέργη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Δανάη Μιχαλάκη, Ζήση Ρούμπο, Χάρη Χιώτη.

Η σκηνοθεσία είναι του Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος. Από τις ερμηνείες αλλά και σκηνικές παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δανάη Μιχαλάκη, σε έναν αναπάντεχο ρόλο που απέχει πολύ από εκείνον της «Δρόσως» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ανάμεσα στους θεατές της πρεμιέρας ήταν και ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Μιχαλάκης που είναι επίσης ηθοποιός. Πατέρας και κόρη αγκαλιάζονται στα παρασκήνια μετά το τέλος της παράστασης, τηρώντας μάλιστα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 αφού φορούν τις προστατευτικές τους μάσκες.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ