Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. H όμορφη ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η Δανάη Μιχαλάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη στιγμή που η οικογένεια βγαίνει από το μαιευτήριο και έγραψε τα πρώτα συναισθήματα για την κόρη της αλλά και για τον άντρα της.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου, την μαία μου, για όλη τη “διαδρομή” και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες».

Νωρίτερα, ο νέος μπαμπάς μας έδειξε τη Δανάη Μιχαλάκη στο δωμάτιό της μαζί με τον μαιευτήρα και τη μαία της μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη Δανάη Μιχαλάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ