Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία ανέβασε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Ο νέος μπαμπάς δείχνει τη Δανάη Μιχαλάκη στο δωμάτιό της μαζί με τον μαιευτήρα και τη μαία της.

Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. H όμορφη ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών. Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το νέο post και η δέσμευση του πατέρα

Ο ηθοποιός έγραψε στο post της Τετάρτης: «Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου. Ευχαριστώ τον γιατρό μας Σωτήρη Τρομπούκη, τη μαία μας Βαρβάρα Σταμούλη καθώς και το προσωπικό του Ιασώ για τη φροντίδα και την στήριξη που παρείχαν στη γυναίκα μου. Στις γυναίκες μου».

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Ο μαιευτήρας της αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τοκετό της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ