Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους, ωστόσο, φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν επιδεικώνουν να απασχολούν τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός της δουλειάς τους.

Η τηλεοπτική Δρόσω της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε ένα νησί, μπορεί να είναι η Σύρος, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το «παρών» στην τελετή θα δώσουν πολλοί δικοί τους άνθρωποι, αλλά και κάποιοι συντελεστές από τις Άγριες Μέλισσες, όπως η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου.

Συμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου επρόκειτο να παντρευτούν τον ερχόμενο Αύγουστο. Οι ίδιοι, όμως, είχαν άλλα σχέδια…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ