Δεν ήταν μόνο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου που βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US για να δει τη μαμά του. Η Δανάη Μπάρκα επισκέφτηκε για ένα ακόμα φορά τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και τον «μπαμπά» της, όπως αποκαλεί τον Νίκο Κοκλώνη. Ο φωτογραφικός φακός του okmag την απαθανάτισε στα παρασκήνια του σόου μαζί με τη μαμά της και τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει μαζί με τη μαμά της και τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Δανάη Μπάρκα δεν ήταν όμως μόνη της στα παρασκήνια αφού στο 11ο live βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο παρουσιάστριες αν και βρίσκονται απέναντι τηλεοπτικά συνεχίζουν να διατηρούν μια πολύ δυνατή φιλία. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που της βλέπουμε να κάνουν παρέα.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχαμε δει τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου να συναντιούνται για φαγητό μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Νίκο Κοκλώνη. Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του J2US είναι αυτό που τις ενώνει.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στα παρασκήνια μαζί με τον Νίκο Μπάρκουλη και τον Γιώργο Βελισσάρη.

Το look της Βίκυς Σταυροπούλου

«Και σήμερα είμαστε έτοιμοι για μεγάλο πάρτι», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν από την έναρξη του 11ου live. Η ηθοποιός και κριτής του J2US μοιράστηκε μάλιστα μια φωτογραφία με το Parabita φόρεμά της. Η στυλίστρια που υπογράφει τις εμφανίσεις της στο σόου είναι η Κατερίνα Παπανικολάου. Το μακιγιάζ της επιμελείται ο Δημήτρης Μητρούλης και τα μαλλιά της η Γαρυφαλλιά Οροκλού -είναι η ίδια hairstylist που επιμελείται και τα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν σε όλα τα πρώτα Live του J2US στα backstage. Ήταν εκείνη μάλιστα που ανέλαβε με έναν special ρόλο να καλύψει το κενό που άφησε η απουσία της Κατερίνας Στικούδη όταν πήγε να γεννήσει. Σήμερα, βρέθηκε στο πλατό έπειτα από ένα επαγγελματικό ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ