Στο στολισμένο Λονδίνο βρίσκονται η Κόνι Μεταξά Κonnie Μεταξά με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι περνά τα πρώτα του Χριστούγεννα ως παντρεμένο και ταξίδεψε για τις γιορτές με καλούς τους φίλους. Η Κοnnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης απολαμβάνουν τις βόλτες τους στους στολισμένους δρόμους, κάνουν τα ψώνια τους και μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Ιnstagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι στην Κρήτη, σε έναν παραμυθένιο γάμο στη Φαλάσαρνα. Κι έπειτα ξεκίνησε το ταξίδι του μέλιτος.

Ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε, πως τη δεύτερη φορά που της έδωσε δαχτυλίδι έπειτα από την πρώτη πρόταση γάμου εκείνη τον χαστούκισε.

«Η ζωή μας με την Konnie δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Πιστεύω όμως ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα παιδί, θα αλλάξει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Στα Χανιά είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μας, ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι.

Έναν χρόνο πριν από την πρόταση γάμου της είχα δώσει ένα δακτυλίδι για αρραβώνα. Έτσι πιο παραδοσιακά. Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δακτυλίδι της βγήκε αυθόρμητα και με χαστούκισε. Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό», δήλωσε ο Μάριος Καπότσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ