Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αθλητικά του επιτεύγματα αλλά και τον γάμο του με την Konnie Μεταξα.

Ο Ολυμπιονίκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Στέλιο Δρουμαλιά και την εκπομπή Breakfast@Star μίλησε για τη ζωή μετά τον γάμο ενώ αποκάλυψε το απρόοπρο που συνέβη όταν αποφάσισε να κάνει δεύτερη φορά πρόταση γάμου στη σύζυγό του.

«Η ζωή μας με την Konnie δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Πιστεύω όμως ότι αν έρθει κάποια στιγμή ένα παιδί, θα αλλάξει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Στα Χανιά είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μας, ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι.

Έναν χρόνο πριν από την πρόταση γάμου της είχα δώσει ένα δακτυλίδι για αρραβώνα. Έτσι πιο παραδοσιακά. Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δακτυλίδι της βγήκε αυθόρμητα και με χαστούκισε. Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο στην Κρήτη, πραγματοποιώντας διπλή τελετή. Μια θρησκευτική και μια στα αμερικανικά πρότυπα. Αμέσως μετά ακολούθησε ένα πάρτι στην παραλία που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ