Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και συγκίνηση, οι Μέλιsses γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους. To συγκρότημα μαζί με τον frontman Χρήστο Μάστορα, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους.

Οι Μέλιsses και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams. Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου εμφανίζονται αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις Μέλιsses, η Δέσποινα Βανδή και φυσικά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια του Χρήστου Μάστορα. Μάλιστα ο τραγουδιστής έκλεισε τη βραδιά μαζί με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδερφή του οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μαζί με τη μαμά του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε τον πατέρα του και χόρεψε με την αδερφή του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να άφησε να κλείσει η βραδιά χωρίς να τραγουδήσει μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Το okmag βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ