Μία νέα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου, καθώς εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά της.

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές αλλαγές τον τελευταίο καιρό. Σήμερα έκανε πάλι την ανατροπή. Βρέθηκε στην πολλαπλή απονομή των πολυπλατινένιων, πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του συγκροτήματος Μέλιsses, στο «Έναστρον» από το Mad και την Panik Records, με καρέ ξανθό μαλλί.

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και συγκίνηση, οι Μελιssew και η Panik Records γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους. Το συγκρότημα και ο frontman Χρήστος Μάστορας, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους.

Στη λαμπερή βραδιά, που παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πάντες για τη στήριξη και την παρουσία τους, έκλεισαν τη βραδιά με ένα live – έκπληξη, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.

Η κριτής τους J2US σε κάθε live του σόου είναι και μια αποκάλυψη. Δοκιμάζει κάθε εβδομάδα και ένα διαφορετικό hair look, πάντα με τη βοήθεια του προσωπικού της hairstylist, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, αυτό έκανε και σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα βήματα της μαμάς της βρέθηκε και η Μελίνα Νικολαΐδη οποία έκανε τους χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν δεν είναι πια μελαχρινή. Η beauty expert, Βάσω Νακοπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας όπου τη βλέπουμε να ποζάρει ως ξανθιά με μαύρο cropped και τζιν παντελόνι με ζώνη σε ροκ ύφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ