Μετά τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης. Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μέσω social media το πρώτο του μήνυμα στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου που έφυγε με αυτό τον τρόπο από το Survivor.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο Χρήστος Δάντης δείχνοντας τη στήριξή του στην αγαπημένη του Ασημίνα μετά από όσα έγιναν στο Survivor All Star.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Λίγες ώρες πριν από την προβολή του επεισοδίου ο Χρήστος Δάντης είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις του on camera μετά το τρέιλερ με τις κατηγορίες εναντίον της Ασημίνας για χρήση κινητού. «Εγώ είδα ένα τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει και έναν Καϊάφα που σχίζει τα ιμάτιά του. Δεν μπορώ να σας πω βάση αυτού κάτι. Δεν μπορώ να σας πω βάση αυτού κάτι», είχε αναφέρει τότε ο Χρήστος Δάντης.

Όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού

Φωτιά έβαλε ο Νίκος Μπάρτζης με την αποκάλυψη που έκανε στο συμβούλιο του νησιού για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Ο παίκτης των κόκκινων εξήγησε ότι έπιασε την Ασημίνα στο δάσος με κινητό και σύσσωμοι όλοι οι παίκτες αντέδρασαν φεύγοντας από τον χώρο όπου διαδραματιζόταν το συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι έπιασε τις δύο γυναίκες στο δάσος και την Ασημίνα με κινητό στα χέρια. «Παιδιά τι λέτε; Πάτε καλά; Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, στο ορκίζομαι. Μίκρυνα το σορτσάκι μου έξι πόντους. Ούτε τρώω, ούτε έχω κινητό, ούτε τίποτα. Παιδιά είμαι με την Κατερίνα συνέχεια. Αν θα φύγει κάποιος θα φύγω εγώ. Ηρέμησε. Με προσβάλλει όλο αυτό», ακούγεται να λέει η Ασημίνα την ώρα που οι παίκτες αποχωρούν από τον χώρο σε έξαλλη κατάσταση.

«Το δάσος ξέρεις πολύ καλά ότι το ξέρω καλύτερα από όλους. Φεύγω, περιμένω, τις βλέπω κάνουν αριστερά, όλοι ασχολούνται με τα ψάρια. Έχω κάτσει και τις κοιτάω που πάνε. Με το που τις βλέπω που κοιτούν μέσα, φεύγω μέσα στο δάσος. Ήρεμα, ωραία, όμορφα. Πήγαινα προς το μονοπάτι. Έχω κάτσει και βλέπω. Η Ασημίνα με το κινητό», λέει ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση που είχε μετά το συμβούλιο με όλους τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα επανέλθουν με νέο έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ανακοινωθούν οι αποφάσεις. Έτσι και έγινε. O Νίκος Μπάρτζης μίλησε ξανά στο έκτακτο συμβούλιο εξηγώντας πως εδώ και καιρό είχε παρατηρήσει περίεργες κινήσεις. Αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό είπε ότι είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα μαζί με έναν ντόπιο να κρατάνε ένα κινητό καθώς και τσιγάρα.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε ότι ελέγχθηκε ο ισχυρισμός, αληθεύει και οι δυο παίκτριες αποβάλλονται από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ