Το τρέιλερ του Survivor All Star έχει προκαλέσει αναταραχή. Σύμφωνα με τα πλάνα που προβλήθηκαν ο Νίκος Μπάρτζης υποστηρίζει ότι έπιασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό μέσα στη ζούγκλα. Έξαλλη η μπλε ομάδα απειλεί με αποχώρηση από το reality επιβίωσης.

Όλο αυτό προκαλεί ερωτηματικά, αν εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες για το κινητό, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποβληθεί από το reality επιβίωσης, αλλά και αν θα είναι η μόνη. Θυμίζουμε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε προειδοποιήσει τους παίκτες ότι αν κάποιος βρεθεί με κινητό θα αποβληθεί αμέσως από το Survivor All Star. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει εκτός από την Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποβληθεί και η Κατερίνα Δαλάκα για τον ίδιο λόγο.

«Αυτό δεν είναι Survivor, είναι ο ΟΤΕ» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram. Και συνέχισε: Για να δούμε, θα φύγουν; Εμ γι’ αυτό ξενέρωσε ο κόσμος», είπε ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποιώντας πληθυντικό στο σχόλιό του.

Η αντίδραση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα και το κινητό

«Εγώ είδα ένα τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει και έναν Καϊάφα που σχίζει τα ιμάτιά του. Δεν μπορώ να σας πω βάση αυτού κάτι. Δεν μπορώ να σας πω βάση αυτού κάτι», είπε ο τραγουδιστής ο οποίος διατηρεί σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ