Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star το κοινό παρακολούθησε τον Νίκο Μπάρτζη να κάνει μια αποκάλυψη στο συμβούλιο του νησιού σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Συγκεκριμένα είπε ότι την είδε με κινητό στο δάσος, γεγονός που, αφού επιβεβαιώθηκε από την παραγωγή, οδήγησε στην αποβολή της από το παιχνίδι. Μόλις γνωστοποιήθηκε το περιστατικό οι παίκτες έσπευσαν να βγούνε από τον χώρο που γινόταν το συμβούλιο, ωστόσο μόλις τέσσερις παρέμειναν καθισμένοι στις θέσεις τους.

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο θέλοντας να τους ευχαριστήσει. «Ένα κορίτσι 23 ετών όρθιο να παρακαλάει λέγοντας “γυρίστε πίσω”, να μένει μόνο και οι μόνοι κύριοι που έμειναν πίσω να είναι μόνο οι Βασάλος, Σταμούλης, Ανδρεάδου, Κολοβού; Τα σέβη μου στα 4 αυτά παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την αποβολή της ο Χρήστος Δάντης έγραψε σε ανάρτησή του: «Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ